1 iunie sărbătorit la T-Festival

Va invitam sa participati azi, 29 mai  la manifestarea “Ne jucam, concuram, circulatie invatam”.organizata la T-Festival 2016

1 Iunie este ziua in care ne sarbatorim copiii, este ziua cand unii dintre noi isi aduc aminte de copiii defavorizati social, de cei cu dizabilitati fizice sau psihice. Mai putini sunt cei care in afara de parintii lor – daca ii mai au – in aceasta zi se gandesc la copiii cu sechele fizice sau psihice rezultate in urma accidentelor rutiere. Toti dorim sa avem copii frumosi, sanatosi, veseli si plini de viata. Indiferent ca sunt ai nostrii sau nu, copiii nu pot decat sa ne lumineze sufletul si sa ne dea speranta spre viitor.

Plecand de la ideea ca siguranta rutiera nu poate fi cu adevarat eficienta fara actiuni de educatie rutiera dedicate in principal copiilor, cu ocazia zilei de 1 Iunie, GRSP Romania si UNTRR adresandu-se copiilor si parintilor readuc in prim plan problematica complexa a educatiei rutiere.Gayle DI PIETRO

Participanta la Conferință Internațională privind „Competiția Loială în Transporturile Rutiere Tendințe Globale & Provocări UE într-o lume în continuă mișcare” organizata la T-Festival 2016, doamna Gayle DI PIETRO, Manager Programe Globale pentru Siguranta Rutiera (GRSP) a precizat printre actiunile care trebuie promovate pentru cresterea sigurantei circulatiei rutiere portul centurii de siguranta, a castii pentru motociclisti si nu in ultimul rand a rolului benefic al scaunelor auto pentru copii.

 

La Conferința Internațională privind „Competiția Loială în Transporturile Rutiere Tendințe Globale & Provocări UE într-o lume în continuă mișcare” a participat si Ministrul Transporturilor Dan Costescu.

Incepand cu ora 12.30 sub motto-ul “NE JUCAM, CONCURAM, CIRCULATIE INVATAM” vor avea loc lecții de educație rutieră, concursuri și nu în ultimul rând multă muzică, dans și voie bună.

Programul manifestarilor:

12:00 – 13:00 – Live Şcoala copiilor show
13:20- 14.00 – Live FABRIK band
14:40 – 15:40 – Rockschool
14.15- 14.45- Live Fundația Culturală Dana Ardelea
15.00-15.20- Live Wochenende band (rockschool)
15.30- 16.00- Live Tigrul de Foc band (rockschool)
14:00-15.00 – Concurs de cunoștințe privind circulația rutieră
15:00-16.00 – Concurs îndemânare karturi
16:00-17.00 – Concurs îndemânare trotinete
17:30 – Decernarea premiilor pentru copii

Va asteptam de la ora 12.30… si nu uitati trotinetele.

 

FacebooktwitterFacebooktwitter

Lasă un răspuns