Declararea Săptămânii Siguranței Rutiere prin lege – demers al Coaliției pentru Siguranță Rutieră

În contextul inițierii proiectului de lege referitor la Săptămâna Siguranței Rutiere și deși  acesta se află încă la început, dorim să vă informăm că membrii CSR au fost implicați și au  sprijinit următoarele evenimente:

Concursul Național Educație Rutieră – Educație pentru Viață (EPV) – 18/19 mai 2024 organizat de Ministerul Educației și Ministerul Afacerilor Interne prin Inspectoratul General al Poliției Române.

Puteți urmări un scurt video cu a 43-a ediție a Concursului Național „Educație Rutieră – Educație pentru Viață” unde CSR a premiat toți participanții, mai multe detalii regăsiți pe pagina de LinkedIn a Coaliției pentru Siguranță Rutieră.

Parada micilor bicicliști (PMB) – eveniment organizat de Asociația GO4FUN (membru CSR), a avut loc pe 1 iunie 2024 la Sema Parc, București, și a fost dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta. Promovând un stil de viață sănătos, prin sport, reciclare și protejarea mediului înconjurător, dar și promovarea regulilor care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți.

Evenimentul a primit susținere financiară de la CSR prin UNSAR, Vesta Investment a participat prin aprovizionarea cu produse pentru siguranța traficului și oferirea de trotinete ca premii pentru copii. În plus, UNTRR a contribuit prin aducerea unui cap tractor, subliniind importanța unei asigurări corecte în trafic.

IMPORTANT: Parada Micilor Bicicliști continuă și la Cluj între 15-16 iunie, eveniment unde sperăm să ne putem baza pe sprijinul și prezența dumneavoastră în număr cât mai mare!

Găsiți galeria foto de la evenimentul din București pe pagina Facebook Go4Fun.

Vom reveni către dumneavoastră cu un scurt video pentru a vedea cum s-au distrat cei mici din București cu prilejul acestui eveniment, până atunci vă rugăm regăsiți atașat câteva imagini din ziua respectivă.

Cu Bicicleta la Mare (CBLM) – eveniment organizat de Lucian Mîndruță încă din anul 2007, anul acesta peste 300 de persoane au pedalat împreună, în șir compact pe traseul București – Slobozia – Năvodari. Coaliția pentru Siguranță Rutieră a fost susținător al acestui eveniment, fiind un prilej de a promova utilizarea bicicletei în condiții de siguranță, în mod organizat.

Informații suplimentare puteți regăsi aici:

Vă mulțumim tuturor pentru tot sprijinul oferit pe parcursul acestor evenimente. Acestea sunt culminarea Săptămânii Siguranței Rutiere, și un exemplu al lucrurilor pe care le putem realiza împreună pe viitor. Mulțumim tuturor celor implicați pentru oportunitatea de a fi alături de copii și de a contribui la educația lor rutieră.

Revenim cât de curând catre dumneavoastră cu invitația oficiala la Parada Micilor Bicicliști din Cluj – 15-16 iunie 2024.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Lasă un răspuns