Copilul de azi, șoferul de mâine! De 1 iunie, UNTRR invită copiii la Parada Micilor Bicicliști – West Side Kids Race în București

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, UNTRR vă invită cu mic, cu mare la Parada Micilor Bicicliști – West Side Kids Race, care va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2024, între orele 09.00 -18.00.

UNDE? – În București, Splaiul Independenței 319 lângă Sema Parc – metrou Petrache Poenaru.

Click aici pentru a consulta programul.

Evenimentul este organizat de Asociația GO4FUN, cu scopul de a promova și îmbunătăți siguranța rutieră pentru toți participanții la trafic.

UNTRR, membră a Coaliției pentru Siguranță Rutieră, va aduce, prin amabilitatea BLUE RIVER SRL, un cap tractor în ziua evenimentului, pentru a ilustra dificultățile de vizibilitate dintr-un autovehicul de mari dimensiuni și pentru a sublinia importanța crucială a felului în care ne asigurăm când participăm la trafic în orice formă.

Ne dorim foarte tare să participe cât mai multe persoane la eveniment, deoarece reprezintă nu doar o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător, ci și o oportunitate de a promova mersul pe bicicletă în condiții de siguranță. De asemenea, urmărește educarea unei categorii vulnerabile de participanți la trafic, prin informarea lor cu privire la cele mai importante reguli de circulație ce trebuie respectate atât pe bicicletă, cât și pietonal.

Evenimentul este sponsorizat și susținut de UNSAR, prin intermediul Coaliției pentru Siguranță Rutieră.

Vă așteptăm cu mic cu mare, cu bicicleta din dotare să dăm cu încredere la pedale!

Înscrierea în cursele dedicate copiilor se poate face aici.

Vă așteptăm alături de noi!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Lasă un răspuns