Concurs desene gradinite Bulgaria

Bulgaria: Peste 30 de grădinițe au participat la un concurs de desene cu tema „Ține-ți familia pe drum!”

Peste 30 de grădinițe au participat la concursul de desen familial pe tema: „Ține-ți familia pe drum!”. Inițiativa a fost a Consiliului pentru siguranța circulației copiilor din Sofia (SBDDS) iar vicepreședintele Agenției de Stat pentru Siguranță Rutieră, Angelina Toteva, a participat la ceremonia oficială de premiere a copiilor.

Desenele au fost evaluate de consilierii municipali, membri ai Consiliului de administrație al SBDDS, prezidat de artistul Ivan Handjiev. Scopul competiției a fost să atragă atenția atât a copiilor, cât și a părinților lor asupra siguranței rutiere. Cel mai adesea, copiii au desenat situații cu avantajul unei căi pietonale, importanța centurii de siguranță și pericolele utilizării telefonului mobil în timpul conducerii.

Ceremonia oficială de premiere a fost găzduită de DG 7 „Detelina”, care a organizat și un fel de vacanță pentru siguranța rutieră. Prin diverse jocuri și inițiative, copiii au arătat cât de mult au învățat despre siguranța rutieră și regulile de circulație.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Lasă un răspuns